آنگاه فرش؛ زیبای ایرانی شماره 16

سال‌هاست در آنگاه پی نخ‌ تسبیحی می‌گردیم که ما را چون دانه‌های جدا از هم، به یکدیگر نزدیک کند. مفاهیمی که ما را با یکدیگر هم‌کلام و هم‌وطن ‌کند و عناصری که بین ما، حرف مشترک ایجاد کند. مانند «کافه»، «کانون» و «لاله‌زار» که پیونددهنده‌ی گروه‌هایی کوچک بود و یا مثل «پیکان»، «فوتبال» و «نفت» که خاطره‌ی جمعی گروهی بزرگ‌تر. اما آنچه سوژه‌های متفاوت را به یکدیگر پیوند می‌دهد، زاویه‌ی نگاهی است که به آن‌ها داریم.

«باور به خودت» و «باور به سرزمین خودت» از آغاز، قطب‌نمای راه ما بود. ما مردمانی که فارغ از مذهب، قوم و عقاید متفاوتمان این سرزمین را دوست داریم و آبادی و آزادی‌اش آرزوی قلبی ماست، برای ساختن فردای آن نیازمندیم از گذشته و امروزش آگاه باشیم.

هر شماره‌ي «آنگاه» به سهم خویش می‌کوشد تا به بخشی از فرهنگ این سرزمین شناخت و آگاهی نسبی به وجود آورد. این شماره‌‌‌ي «آنگاه» سوژه‌ای نام‌آشنا برای ما دارد. شاید ملموس‌ترین سوژه‌ي آنگاه، «فرش» باشد که در خانه‌ی هرکدام از ما بوده و هست، آن را دیده و لمس کرده‌ایم. راه‌رفتن و بزرگ‌شدنمان روی آن اتفاق افتاده است. شبیه خانه، شبیه سرزمین، شبیه مادر که دوستش داریم اما از قصه‌هایش کمتر می‌دانیم. این شماره‌ي «آنگاه» تلاشی است برای شناخت «فرش»؛ این زیبای ایرانی.

نویسندگان آنگاه شماره 16 فرش زیبای ایرانی:

ناصر فکوهی، حسین گنجی، فاتح صهبا، تورج دریایی، فرزاد مقدم، زینب آذرمند، شهریار کریمی، علی‌امیرریاحی، فرزانه قبادی، زهرا عامری، سالار خوشخو، صوفیا نصرالهی، زهرا عباسعلی، یاسر نوروزی، مهراوه فردوسی، مهدی یزدانی خُرّم، بنوشه فرهت، احسان عبدی‌پور، عطیه میرزاامیری، مانیا شفاهی
، مجید احمدینیا، مزدک دانشور، عالیه عطایی، محسن میرکلایی، جاسم غضبانپور، حسین گنجی، سید عمادالدین قرشی، امید انارکی، محمدصادق درویشی، پژمان موسوی، کاوه فولادی نسب، الهام احمدپور، عماد رضایینیک، آرمین بینظیر